perjantai 21. joulukuuta 2012

Best Window in TownHei Ihanat! Kun nyt tykkään katsella ikkunoita ja saada myös niistä kaikenlaista inspistä, niin tässä taas aiheeseen liittyvää kuvasatoa. Nyt kaksi huippua vertailussa: Barney's, jota yleensä pidetään Nykin parhaana "ikkunana", vähän niinkuin Liberty Lontoossa, ja Bloomingdale's. Muistatte muuten ehkä pikku postauksen elokuun lopulta, jossa Barney'sin ikkunaa somistivat akvaariossa punaisten kalojen kanssa uivat Louboutinin kengät. Aika huisia, ja ikkunahan suljettiin kahdeksalta illalla, jotta kalat saisivat levätä. Saivatkohan kalat palkaksi herkkuja?
Tässä ensiksi kuvia Barneysin jouluikkunoista yhteistyössä Walt Disneyn kanssa: show on nimeltään Electric Holiday. Minni, Mikki, Hessu, Iines ja monet muut hahmot sekä muotimaailman kuumat nimet Disney-hahmoina, vievät katsojat muodin maailmaan ja ihan catwalkille asti. Minni saakin ylleen Lanvinin puvun.

Mutta, Bloomingdale's ikkuna vetää minun mielestäni pidemmän korren. Nämä ikkunat on tehty yhteistyössä Cirque du Soleil:n kanssa, kuvaelmat liittyvät Cirque du Soleil elokuvaan Worlds Away, joka on juuri saanut ensi-iltansa. Monissa ikkunoissa hahmot tai siis nuket ovat tosi pieniä, näin on myös Lord & Tayorilla, eli ikään kuin rakennetaan maailma, jonka osa hahmo on, ja ne ovat saman arvoisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti