lauantai 8. joulukuuta 2012

VW: I Am Not a Terrorist, Please Don't Arrest Me!Vivienne Westwoodista, englantilaisesta sunnittelijasta, punk-liikkeen perusvaikuttajasta on tietenkin kyse. Tiedän, että jotkut teistä on faneja. Naisten ja miesten mallisto ynnä laukkuja ja muuta tilpehööriä oli sample salessa (ja on vielä huomenna 36. kadulla 5. ja 6 avenuen välissä). Ne, joita nämä jutut ei kiinnosta yhtään, voivat rauhassa kääntää kylkeä, se on ihan ok! No, joka tapauksessa, en muistanut ovinumeroa ihan tarkasti eikä ulkona ollut mitään kylttiä, joten pähkäilin hieman, kunnes kaksi japanilaista ruskeine paperikasseineen käveli ohitseni, arvasin, että he ovat Viviennen ystäviä ja sain tarkemmat ohjeet eli eikun perille. Kysyin heti, että saanko kuvata, ja myyjät sanoivat, että mikä ettei (Helmut Langin salessa ei kuvaus ollut sallittua, nahkahameesta myöhemmin, toiv.) Tässä on sitten melkoisesti kuvia, sanoinhan, että kääntäkää kylkeä! Taas ihan mielettömästi ihania vaatteita! oih ja voih! ja alennukset todella hyviä! Ihmettelen, jos joku ostaa tavallisesta kaupasta enää mitään.... eli anglomanian pikkumustan sain 60 dollarilla (yritän kuvata myöhemmin ja myös wristletin). Me likes!
Gallianoa oli myös myynnissä.
PS. Kävelin muuten FAO Schwartzin (postaus alla, mikäli teidänkin mielestä elämä muistuttaa satua) ohi tänään, sinne oli korttelin pituinen jono.
PPS. Postaukset voivat olla vähissä parin viikon ajan, sillä nyt on lievästi sanottuna kiire ja ajatukset karkailevat tulevaan (se kun on tuntematon jälleen kerran huoh), mutta olette mielessäni!


2 kommenttia:

  1. Ja oi mikä aarreaitta - huomasin tämän vasta nyt. Mukavaa viikkoa sinne ja tsemppiä joulukiireisiin!

    VastaaPoista
  2. No niinpä, ihan mieletön, oispa enempi cashiä:) seuraava sale on kuulemma maaliskuussa. Miten näistä saisi tiedon ajoissa, jotta voisi suunnitella matkaa, jos jonkun übertärkeän suunnittelijan tuotteita on myynnissä. Nimeni on kyllä sähköpostilistalla, katsotaan kuinka ajoissa ilmoittelevat. Laitan kuvaa mekosta ja Helmut Langin ihanasta nahkahamosesta kunhan kerkiän. Moikka!

    VastaaPoista