perjantai 23. marraskuuta 2012

LIfe after Some (S)hopping

Nahkahansikkaat Century21:stä
Kävin bilettämässä Washington Heights kaupunginosassa 172. kadulla eilen illalla Kiitospäivän kunniaksi. Ruoka oli ihanaa, kiitos kokeille! Näin korkealla Mahattania en ollut aiemmin käynytkään, mutta näkymät vaikuttivat kutakuinkin samoilta kuin aiemmin ottamani kuvat 135. kadun tienoilta. Tarkoitus oli, että olisin kiertänyt valoisaan aikaan paikkoja, mutta siihen ei sitten ollut aikaa. Hyvää täällä tietenkin se, että metro kulkee läpi yön. Yksi asia mistä eilen juteltiin ystävien kanssa on se, kuinka helposti jumiutuu kotinurkilleen, jos koti ja työpaikka ovat samalla seudulla. Meikäläisen arkinen bermudankolmio on 34. katu 9 avenue, 42. katu 5 avenue ja 27.  katu Park avenue. Mutta hei tässä hieman tuoreita ostoksia:


Patrizia Luca, laser cut skirt, Century21


Ralf Lauren Denim and Supply, Macy's

Macy's tavaratalossa myyjät kysyvät säännöllisesti, olenko paikallinen ja onko minulla Macy'sin kanta-asiakaskortti,  en ole hankkinut sitä (pitäsi muuten ehkä, samoin kuin Lord & Tayloriin), mutta kun kerron, että asun täällä ja että minulla on sosiaaliturvanumero, olen aina saanut alennukset. Yllä oleva superkiva tekoturkkifarkkuliivi maksoi alennuksineen 50 dollaria.

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän ihania löytöjä oot tehnyt. Sydän sykkii etenkin tuolle keltaiselle hameelle, vau. Mukavia hetkiä siellä suurkaupungissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Henriikka! Kiitos, piparkakkureunukset hameissa ja paidoissa on niin ok:) Viihdyn kyllä erinomaisesti täällä, tietenkin myös nurjia puolia on, mutta niin kaikkialla. Erityisen hienoa Nykissa on hyvä energia, jota ei voi olla aistimatta:) Kivaa viikonvaihdetta!

      Poista