lauantai 25. elokuuta 2012

Bloomingdales, glitzy supermarket of high fashion

Kävin Upper East Endin Bloomingdalesissa, tuossa glitzy supermarket of high fashionissa. Ja on se vaan niin ihana. Hintataso on noin yleisesti ottaen korkea, mutta nauttia voi ihan vain paikan ilmeestä. Edullisia löytöjä voi käydä sitten tekemässä vaikka Century21:ssä, josta myöhemmin. Bloomingdale's ei kuitenkaan ole niin ylevän tuntuinen kuin Barney's ja siellä on paljon miellyttävämpää liikkua, just browsing. Ja esimerkiksi laukkuvalikoima on Bloomingdale's:lla paljon paljon parempi kuin Barney's:lla: huippumerkeistä mainittakoon: Dior, Chanel, Fendi, Miu Miu, Chloe, Vuittonista puhumattakaa. Tässä hieman kuvasatoa:

Small leather goods
Vertailun vuoksi muutama hintatieto: Miu Miu Medium Bow Bag 1450 dollaria plus verot ja New Bow Bag 1295 dollaria plus verot. En seuraile Miu Miu:n laukkujen hintoja, joten en tiedä paljono laukut maksavat esim. Miu Miu:n nettikaupassa. Saisikohan niitä sieltä yhtään edullisemmin? Mitään ei lähtenyt mukaan, mutta kauniita tavaroita, hienoa muotoilua ja ihanaa tekstiilin tuntua on aina kiva kokea.


Miu Miu

2 kommenttia:

  1. Aika samoissa noiden Miukkojen hinnat pyörivät. Halvimmalla saa varmaan nettikaupasta, johon ei tule tulleja päälle/ tai sitten paikallisesta liikkeestä. 1100e ne maksavat nettikaupoissa...

    VastaaPoista
  2. Hui, onneksi Miu Miu ei ole ihan oma suosikkini, vaikka joku malli onkin sangen tyylikäs. Vanity Fair -lehdessä näin kuitenkin jotain aivan ihanaa. Postaan siitä ihan pian. Kiitos kommentista!

    VastaaPoista