lauantai 11. elokuuta 2012

Kevyttä ja ihanaa!

Kuva Uneton. Jos jotakuta kiinnostaa, niin farkkutakki on DKNY
(ainakin 10 vuotta vanha) pliseeratut hameet Oasis ja Zara, korkkarit Unisa ja Michael Kors.
Ai niin, ja  laukku See by Chloe.

Nyt on jo mietittävä pakkaamista, sillä lähtöön on enää kolme päivää. Viikonloppu menee siivotessa kotia, erilaisia pinoja on valtavasti ja niiden läpikäynti vie aikaa, varsinkin jos eteen sattuu jotain mielenkiintoista, ja eipä aikaakaan, kun on uppoutunut siihen ja taas kerran muu unohtuu. Myös pyykkikone pitäsi laittaa laulamaan, sillä kylppärissä ei ole enää pyykkivuorta vaan lähinnä pyykkitasanne.

Huomenna olen myymässä roipetta Hietsun kirppiksellä. Toivottavasti kauppa kävisi hyvin. Mukana on kaikkea mielenkiintoista ja ihanaa, kuten mustat, samettiset conversen lähes käyttämättömät tossut. Miksi kengät kaupoissa tuntuvat sopivilta, mutta sitten kotiin tultaessa liian ahtailta?

Ohessa on kuva, mikä paljastaa, että olen unelman keveiden ja pliseerattujen hameiden ja korkkareiden ystävä. Asupostauksia en tänne varmaankaan kovin paljoa suunnittele, mutta koska pidän vaatteista ja olen ainakin keskiverrosti kiinnostunut muodista, niin joitain kuvia varmasti tulee mutta ehkäpä lahinnä katukuvina, näyteikkunakuvina ja kuvina erilaisista somistuksista kaupoissa.

Yksi asia, mikä tällä hetkellä mietityttää ja hieman jo jännittää on, miten matkalaukun käy. Kun lentää EU-alueen ulkopuolelle ja on vaihto, kuten mulla Lontoossa, niin kuuleman mukaan kannattaa aina selvittää tarkasti meneekö laukku loppuun asti perille. Tagissä, joka laukkuun kiinnitetään saattaa olla määränpään merkinnät, mutta se ei tarkoita sitä, että laukku menisi automaattisesti perille asti. Voi olla, että minäkin joudun hakemaan laukun hihnalta Lontoossa ja roudaamaan sen Nykin lennon tsekkauspisteeseen. Saa nähdä... Kovin montaa kertaa en ole lentänyt Atlantin yli, muistaakseni viisi, ja joka kerta on ollut vaihto jossain päin, joskus useampi. Kahtena kertana laukku ei ole tullut perille, ja silloin määränpäänä onkin ollut Nykki. Kerran sain lentoyhtiöltä ns. rescue packin, joka sisälsi mm. hammasharjan, saippuan ja kamman. Vaatimalla vaadin, koska matkakassa oli (silloinkin) vaatimaton, korvausta saapumattomasta laukusta, ja että tämä aiheuttaa minulle ylimääräisiä kustannuksia. Muistaakseni sainkin 80 dollaria lentokentällä. Lentoyhtiö taisi olla SAS. Tällainen konkreettinen auttavainen toiminta on varmasti melko harvinaista tänä päivänä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti