maanantai 20. elokuuta 2012

From Soho with Love

Sunnuntain kävelyreittini kulki 23. katua Chelsean, Fifth Avenueta pitkin Greenwich Villagen halki ja Broadwayn kautta Sohoon. Kuuluis Chelsea Hotel on 23. kadulla. Hotellin pitkäiaikaisia asukkaita ovat olleet muun muassa Bob Dylan, Charles Bukovski, Janis Joplin, Leonard Cohen, Iggy Pop ja Patti Smith. Parhaillaan hotelli, ainakin julkisivu, oli remontissa. Vähän matkan päässä Fifth Avenuen kulmassa on Flatiron Building, joka oli vuoteen 1909 New Yorkin korkein rakennus. Rakennuksessa voi vierailla toimistoaikaan.Fifth Avenuella, kuljettaessa Down towniin päin on paljon merkki- ym. liikkeitä. Coachin liikkeessä ihastuin yhteen nahkalaukkuun. Saa nähdä lähteekö tuo kolmivärinen nahkainen kaunokainen kanssani takaisin Suomeen. Ehkä kuitenkin on ensin katsastettava jokin outletkylä, josko yksilö voisi löytyä sieltä. En muuten ole kovinkaan innoissani Coachin kangaslaukuista. Sohon Bloomingdales:ssa kyseinen laukku oli myös tarjolla. Aina on kuitenkin mukavampi ostaa tuote omasta liikkeestään. Coachin liike oli muuten aivan upea somistuksen suhteen ja henkilökunta ystävällistä: sanoivat käsipäivää ja esittelivät itsensä. Harmi, etten saanut kuvauslupaa.

Coach

Ohessa muutama kuva J.Crew:n liikkeestä Fifth avenuelta. Pidän kovasti heidän tuotteistaan, erityisesti kengistä ja myös laukuista, vaikkakin laukut olivat melkoisen paksua nahkaa. Mitään ostoksia en kuitenkaan tehnyt. Alerekeissä ei ollut paljoa mitään jäljellä ja myös ale-kenkävalikoima oli suppea. Tämänkin liikkeen osalta odotan pääsyä outlet-myymälään.


J.Crew liikkeen seinälle luotu kaunis käsineinstallaatio

Matka jatkui Washington Squarelle, hyvä paikka levähtää ja vaikka nauttia jätskit. Jätskiautojakin joka kadunkulmassa. Ympäristöön muuten levittäytyvät arkkitehtonisesti vaikuttavat New York University:n rakennukset.
Washington Square

Waverly Place

 En kääntynyt Bleecker Streetille, vaikka mieli olisi tehnyt, vaan jatkoin Broadwayta alas. Bleecker streetillä kannattaa siis ehdottomasti käydä. Siitä myöhemmin!

Vilkaisin Sohon Bloomingdale's:n läpi. Siellä olisi voinut viettää todella paljon aikaa. Huomasin, että Tory Burch (kirjoitinkohan oikein) merkki, laukut ja kengät, ovat todella suosittuja. Itse en ole niistä niin innostunut, vaan ihastelin Chloen laukkuja, siis vain katselin, ne ovat aivan liian kalliita. Bloomingdale's:lla oli myös hyvä valikoima Rebekka Minkoffin laukkuja. Niissä onkin juuri sellaista särmää, josta pidän, ja voisi niukin naukin sopia budjettiin. Mutta katsellaan. Alla muutama kuva Sohon Bloomigdale's:sta. Lexinton Avenuen isossa Bloomingdale's:ssa Upper East Sidella on tietenkin paljon, paljon isommat valikoimat.


Vielä muutama katukuva Broadway:ltä Sohosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti