sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Browsing Around As UsualHeippa, tänään on ollut ihanan lämmin päivä, käsineitä ei ole tarvittu ja takkikin on saanut jäädä huolettomasti auki. Mielestäni ilmassa on ollut selvästi kevään merkkejä, käänsinkin katseeni kohti puiden oksia nähdäkseni hiirenkorvia, mutta ei niitä ihan vielä näkynyt. Mutta kevät on siis kuitenkin tuloillaan. Ja siellä Suomessakin voi ajatella, että tammikuu menee vielä joulutunnelmissa ja  helmikuussa voikin jo luopua sukkahousuista, kuten eräs ystäväni, joka luopunut ajat sitten ajattelemasta talvea, tekee ja ajattelee. Kävin illalla pyörimässä pitkästä aikaan sitten joulun aluspäivien Macy'sissä, se kun on tuossa lähellä. On vaan jotenkin niin rentouttavaa katsella ympäriinsä kauniita tavaroita kuitenkaan ostamatta mitään. Myyjä kun kysyy, etsinkö jotain tiettyä, vastaan vain: I'm just browsing around. Ja sillä hyvä. Macy'sissäkin oli selkeästi  kevättunnelma. Paljon värejä ja ainakin talvisaappaista haluttiin selkeästi päästä eroon. Lisäksi ensimmäistä ja toista kerrosta on syksyn ja talven, sori Maria, puunattu, pantu uuteen uskoon ja lisätty pieniä merkkiliikkeiden miniputiikkeja. Merkkiliikkeiden putiikkeja löytyy kuitenkin enemmän Bloomingdale's tavaratalosta, jonne suosittelen menemistä, mikäli on kiinnostunut Ferragamosta, Miu Miusta, Chloesta, Jimmy Choosta jne. eikä ehdi Madison Avenuelle. Näppäilin hieman kuvia. Vuittonin uuden kaksikerroksisen putiikin kohdalla sanottiin ei, mutta sain kuitenkin yhden kuvan. Guccin sisälle en edes yrittänyt kameran kanssa. Pidemmittä puheitta: kivaa ja mielenkiintoista viikkoa!
En itse ole mikään MK fani, mutta merkki on todella suosittu täällä ja MK logolla varustettuja laukkuja näkee paljon. Myös LV ja Balenciaga ovat eurooppalaisista valmistajista suosituimpia. Heti perään on kuitenkin todettava, että en ole mikään asiantuntija.
Pidän noista karvaisista popoista:)

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Coachilla ja Michael Korsilla näyttää olevan ihania laukkuja siellä tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Nonna! Jalustaa ei ole eikä aina kehtaa käyttää hyllyä tai roskakoria kameraa vakaamassa, joten kaikki eivät ole ihan skarppeja, mutta se sallittakoon satunnaiselle matkaajalle. Oikein kivaa tätä viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Ihana BagMiss! Hyvää ja iloista kevään odotusta ja kiitos hienosta blogista!

   Poista