torstai 10. tammikuuta 2013

Queens' Long Island City

"I know, I do speak the Queens English. It's just the wrong Queens that's all. It's over the 59th street Bridge. It's not over the Atlantic Ocean." (Cindy Lauper) 
Long Island City, joka on yksi Queensin lähiöistä on kaikkein lähimpänä Manhattania, kuten alla olevista kuvistakin voi huomata. Queens liitettiin New York Cityyn vuonna 1898, kuten Brooklyn ja Staten Islandkin. Kiertelin tässä mielenkiintoisessa kaupunginosassa, joka on ehdottamasti käymisen arvoinen paikka eikä vain vilkkaa taide-elämän vaan myös kivojen ruokapaikkojen vuoksi. Tämä kaupunginosa on kokenut myös suuren muutoksen, mikä tarkoittaa, että vuokrat ovat nousseet sitä mukaan, kun ihmiset ovat huomanneet kuinka lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Manhattanista ollaankaan. MoMA:n satelliittimuseo, joka keskittyy pelkästään nykytaiteeseen,  PS.1, sijaitsee täällä vanhassa koulurakennuksessa.


Suosittelen lämpimsti mukavaa ranskalais-louisianalaista ruokaa tarjoavaa Cranky's Cafe:ta, 48-19 Vernon Avenuella. Tältä kadulta löytyy paljon muitakin kivoja paikkoja! Tilasin Louisiana crab caken. Ihan mielettömän hyvää. 


Sokerina pohjalla:2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun jaksat kuvata eri puolilla kaupunkia. Tuntuu kuin itsekin pääsisi hivenen piipahtamaan kaupungissa näiden kuvien välityksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna aivan ihanasta kommentistas! Kamera on usein mukana, ja blogissa on vain murto-osa kuvista. Aiheita blogiteksteiksi, hieman syvemmälle meneviksikin olisi paljon, jos vain olisi aikaa. Kivaa viikonloppua sinulle! Ja kohtahan mä palaan takaisin Suomeen, nyyh!

      Poista