torstai 3. tammikuuta 2013

It's a Bit Nippy in Here!

Viime päivät ovat todella olleet kylmiä ja tuulisia: takin kauluksen on saanut kääntää ylös ja jotain pään suojaksi on ollut hyvä laittaa eikä vain siksi, että muuten meikänkin kampaus olisi varsinainen tuulenpesä. Lämpimämmät käsineet tietty unohdin Suomeen. Ostin jo aiemmin syksyllä ns.  käärmekuvioiset ihanat ns. autoilijan käsineet, vaikka Helsingin keskustassa asuvana ei paljoa tule autoiltua, mutta näillä ei ole pärjännyt aikoihin. Jälleen ajattelin mielessäni, että kyllä oikea pari kävelee vastaan. Ja niin kävikin jonkin ajan päästä, poikkesin Century21:een katsomaan valikoimaa ja kuinka ollakaan, juuri minulle tehty pari kurkisti hyllyssä. Todellinen löytö ajatellen hyvää laatua, istuvuutta, vuorellisuutta, miellyttävää nahkaa ja plussana vielä kaunis lukkoyksityiskohta, puhumattakaan hinnasta, alle 20 dollaria. Kaunis, pitkäikäinen ja edullinen löytö tämä pari.2 kommenttia:

  1. No onpa kyllä hieno löytö, upealta näyttävät. Itsekin Nykin matkoilla käyn aina muutamankin otteeseen Century 21:ssä, mahtavan paikka nimenomaan asusteiden löytämiseen. Ne ovatkin sitten Suomessa aivan eri hintaluokkaa;)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentista! Hansikkaat ovat oikein hyvät ja istuvat. Ainoa miinus on, että valmistusmaaksi on kirjoitettu China. Tämä tietenkin selittää myös edullisen hinnan. Mieluummin ostaisin tietenkin USA:ssa valmistettuja tuotteita ja tähän olenkin pyrkinyt, mutta nyt siis poikkeus. Laatu on kuitenkin erinomainen. Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista